IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И 2015 се очертава като "година на купувача" на жилищния пазар в София

Появата на нови жилищни проекти ще роди силна конкуренция сред продавачите, прогнозират брокери

13:28 | 29.04.15 г. 3
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Столичното метро прави заобикалящите го квартали предпочитани. <em>Снимка: БТА (на снимката новоизграждащ се участък от отсечката Младост 1 - &bdquo;Бизнес парк София&rdquo;)</em></p>

Столичното метро прави заобикалящите го квартали предпочитани. Снимка: БТА (на снимката новоизграждащ се участък от отсечката Младост 1 - „Бизнес парк София”)

Последна актуализация: 15:43 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 15 rate down comment 4
OPASEN
преди 9 години
Бате Ваньо,каза нещо ценно, ама не съвсем...Купувачът е водеща фигура, но не от 2009, а от около 2012 - ако знаеш колко заблудени овци си напазаруваха в годините след началото на големия погром (2009) и то с ясното съзнание, че цените са спаднали и правят сделката на живота си!! Бая се прецакаха, защото прибързаха с няколко години... Е, не се набутаха колкото купувачите от 2005-2008, но реализираха много добра загуба, а това означава, че за тези купувачи не може да се каже, че са били водещи фигури на пазара. За да си водеща фигура, поне според моите разбирания, трябва да си в позиция, в която да реализираш по-добра печалба за сметка на отсрещната страна ;-))От 2012 купувачите станаха водещи, защото продавачите бяха притиснати да продават!Не мисля, обаче, че още много дълго ще е така, защото вече ясно се вижда как продавачите не бързат да продават на всяка цена и съвсем скоро те ще станат водещи, а това ще доведе до вдигане на цените, колкото и да не ти допада това :-))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 18 rate down comment 1
nocalled
преди 9 години
нумбер уан си бе! не нумбар файф!те тва искат брокерите, да смучат нещо...кат няма кръв...друго...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 20 rate down comment 8
van05
преди 9 години
Купувача винаги е бил водеща фигура.Оферти бол.Човекът с акумулиран ресурс е царят от 2009 до момента.Собствен ресурс , а не заемен.А брокерите цървуланковци Пундита Скептико-Онанисти и прочие Песимисти,ключарки Бабитки и други Бибитки да го д*у***е на бай ви Ваньо нумбар фаив.*** по веригата смучещи кръв.ДЕПМЛБЦ !!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още